Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Συγχαρητήρια και μεταγραφή ο Εθνικός!




Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την κατάκτηση του Ενιαίου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κατηγοριών κολύμβησης εξέδωσε σήμερα Δευτέρα (16/7) η ομάδα του Εθνικού.
Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και ολόκληρο το ΔΣ των «κυανολεύκων» συγχαίρει όλους τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που μετείχαν στους αγώνες, καθώς και τους προπονητές και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή.
Παράλληλα, όμως, στο τμήμα της υδατοσφαίρισης γυναικών ο Εθνικός προχώρησε σε μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ του, με την Άννα Χαραλαμπίδου να αγωνίζεται από τη νέα περίοδο με το σκουφάκι των «κυανολεύκων».
Η έμπειρη πρώην πολίστρια της ΝΕ Πατρών αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια που θα κάνει τη νέα σεζόν η ομάδα του Πειραιά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κατσούλη.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Εθνικού είναι το εξής:
«Το ΔΣ και  σύσσωμος ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ, με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια εκφράζει τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του στους κολυμβητές / κολυμβήτριές του στην κατηγορία Εφήβων/ Νεανίδων που για 4η συνεχόμενη χρονιά κατέκτησαν το πρωτάθλημα της κατηγορίας τους, στα πλαίσια του Ενιαίου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγοριών, που διεξήχθη από τις 10 – 14 Ιουλίου 2012, στο Κλειστό Ολυμπιακό Κολυμβητήριο στο Μαρούσι, με σύνολο 294 βαθμούς!
Τα συγχαρητήρια όμως αρμόζουν και στους προπονητές του αγωνιστικού τμήματος κ. Μανώλη Κουτσουδάκη και Άκη Οικονόμου, αλλά και στους προπονητές των ακαδημιών, για το υψηλό και ποιοτικό επίπεδο προπονήσεως αλλά και το «οικογενειακό φίλαθλο» περιβάλλον που έχουν δημιουργήσει, στο οποίο οι αθλητές μας προπονούνται, κόντρα και σε πείσμα των δύσκολων καιρών και των κακόβουλων συκοφαντών της ομάδας μας. Όλοι οι προπονητές, αγωνιστικού τμήματος και ακαδημιών συνεχίζουν και θα συνεχίσουν το έργο τους στον ΕΘΝΙΚΟ ΟΦΠΦ, ετοιμάζοντας και χαλυβδώνοντας αγωνιστικούς αθλητικούς χαρακτήρες και νικητές, δίνοντας με τα έργα τους βροντερή απάντηση στις «ύαινες» που δυστυχώς λυμαίνονται το χώρο και θα ήθελαν να δουν το ΔΣ και τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΦΠΦ να αποτυγχάνουν, πλην όμως αυτό μόνον στη φαντασία τους μπορεί να συμβεί. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ ήταν, είναι και θα είναι πρωταγωνιστής.
Μεγάλος οργανωτικός και αναντικατάστατος συντονιστής της επιτυχίας αυτής, υπήρξε το μέλος του ΔΣ και παλαιά αθλήτριά μας κ. Δώρα Ιωαννίδου, η οποία έχοντας αναλάβει αμισθί έφορος / manager του κολυμβητικού τμήματος, κατάφερε και καταφέρνει να υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ διοίκησης, προπονητών, αθλητών και γονέων, πλήρης συνεννόηση και άμεση επίλυση των προβλημάτων που ξεπετάγονται καθημερινά και λόγω της ευρύτερης κρίσης της κοινωνίας, του αθλητισμού και των ομάδων. Το ελάχιστο που μπορεί να πράξει το ΔΣ για την προσφορά της αυτή, είναι να την συγχαρεί και ευχαριστήσει δημοσίως.
Με οδηγό το πρωτάθλημα αυτό, με οργάνωση και αγώνα, είμαστε σίγουροι πως θα έλθουν κι άλλες πολλές επιτυχίες και διακρίσεις για να βροντοφωνάξουμε «ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΛΕ, ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ». Οψόμεθα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ»


Πηγή:http://www.aquaticsnews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου