Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωση του Εθνικού O.Φ.Π.Φ. κατά των «εχθρών» του


Σε υψηλούς τόνους κινείται η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Εθνικός κατά όσων λένε ψέματα για την ομάδα και δεν στέκονται δίπλα της.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση «φωτογραφίζει» τον παλαίμαχο άσο του Εθνικού Λάκη Μερτίκα.. Παράλληλα, συνεχίζονται οι επαφές με ομάδες και την ΕΠΟ, προκειμένου οι Πειραιώτες να αγωνίζονται σε επαγγελματική κατηγορία τη νέα περίοδο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σε αντιδιαστολή των ύβρεων και των κακοηθειών των «αλαλαζόντων κυμβάλων», που αντιποιούμενοι το σήμα και την φήμη του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ, θέλουν να δηλώσουν την παρουσία τους με ψεύδη και συκοφαντίες στους αθλητικούς χώρους και το διαδίκτυο (blogs) καταστροφολογώντας ως άλλοι αρχαίοι Ηρόστρατοι, ευτυχώς υπάρχουν και οι αληθινοί ακάματοι, αγνοί και σιωπηλοί, αλλά ποιούντες έργο ΕΘΝΙΚΟΙ, που δηλώνουν παρόντες στις εκκλήσεις και τις ανάγκες της ομάδας μας , όπως ο εκλεκτός «επώνυμος/ ανώνυμος» ΕΘΝΙΚΟΣ, που το όνομά του είναι συνώνυμο της ιστορίας της ομάδας μας, ο οποίος με δική του πρωτοβουλία και αφού συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δ.Σ κ. Αντώνη Πρίντεζη, εξεδήλωσε την επιθυμία του να είναι εκ των χορηγών των ομάδων πόλο, είτε με εφάπαξ καταβολή χορηγίας, είτε με την υποστήριξη κάποιου παίκτη/ριας, στη νέα σαιζόν.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ»


Πηγή:onsports.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου