Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Εθνικός Πειραιώς: Συμφώνησε με Λαμπρινό!



Ο πρώην, πλέον, ακραίος του Πανερυθραϊκού, Μιχάλης Λαμπρινός, πρόκειται να ενισχύσει τον Εθνικό Πειραιώς στο νέο Πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας! Ο Κατερινιώτης ακραίος, το δελτίο του οποίου ανήκει στους ανθρώπους του Αρχέλαου Κατερίνης, έχει αποφασίσει να αποδεχθεί την προσφορά των ‘κυανόλευκων’ παραγόντων για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.


Λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση της ένταξης του στο ρόστερ του Εθνικού Πειραιώς, ο Μιχάλης Λαμπρινός, αναφέρθηκε, μέσω του «volley24.gr», στην απόφαση του να ενισχύσει τους «κυανόλευκους» την επόμενη σεζόν! «Η πρόταση των ανθρώπων του Εθνικού Πειραιώς σε συνδυασμό με τη μεγάλη απόσταση που χωρίζει την περιοχή της Νέας Ερυθραίας από την προσωπική μου οικεία, έχουν αποτελέσει τις αιτίες για την ένταξη μου στον Εθνικό Πειραιώς! Εύχομαι να δικαιώσω την επιλογή των ανθρώπων του νέου μου συλλόγου», ήταν τα λόγια του Μιχάλη Λαμπρινού πριν λίγες ώρες!
Παραμένει στο ίδιο «σπίτι» η ομάδα του Παναγιωτούνη!

Στο κλειστό γυμναστήριο «Σαλπέας» του  Πειραιά, πρόκειται να στεγάζεται τη νέα σεζόν το ανδρικό συγκρότημα βόλεϊ του Εθνικού Πειραιώς! Η ομάδα του Φώτη Παναγιωτούνη θα προπονείται τις ημέρες, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στον συγκεκριμένο χώρο, ενώ οι άνθρωποι του σωματείου καταβάλουν προσπάθειες για την εξασφάλιση μιας, ακόμα, προπόνησης στον συγκεκριμένο χώρο!

Πηγή:volley24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου