Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ενίσχυση με Τσόκα ο Εθνικός!




ομάδα του Εθνικού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ύστερα από επικοινωνία που είχαν ο έμπειρος παίκτης και η διοίκηση των «κυανολεύκων».
Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και τη νέα σεζόν ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται με το σκουφάκι του Εθνικού στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.
Αναμφίβολα, πρόκειται για μία πολύ σημαντική προσθήκη στο νεανικό ρόστερ που θα έχει φέτος η ομάδα του Πειραιά, με τον 35χρονο αθλητή να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες κυρίως με την εμπειρία που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια από τον χώρο.
Το Aquaticsnews επικοινώνησε με το νέο απόκτημα του Εθνικού, τον Γιώργο Τσόκα, κι εκείνος αναφέρθηκε στο πώς οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, αλλά και τις προσδοκίες του ενόψει της νέας περιόδου.
«Η κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνιζόμουν τα τελευταία χρόνια, δεν είναι καθόλου καλή. Επομένως, αφού ευχαρίστησα τους ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάστηκα όλο αυτό τον καιρό, πήρα την απόφαση να αγωνιστώ σε κάποια άλλη ομάδα», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος περιφερειακός.
Και συνέχισε λέγοντας ότι «είχα στα χέρια μου προτάσεις από ομάδες της Α1, αλλά όταν με προσέγγισε ο Εθνικός, μίλησα με τους ανθρώπους του και μου εξήγησαν το πλάνο ενόψει της νέας σεζόν. Διαπίστωσα ότι η συγκεκριμένη πρόταση μου ταίριαζε περισσότερο, αφού πλέον είμαι οικογενειάρχης και δεν θα μπορούσα να αφιερώνω τόσες ώρες σε διπλές προπονήσεις καθημερινά. Παράλληλα, βέβαια, είμαι προπονητής και στην γυναικεία ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας, οπότε το πρόγραμμά μου είναι αρκετά γεμάτο».
Ενώ, σχετικά με τους στόχους του με τη νέα του πλέον ομάδα ο Γιώργος Τσόκας επισήμανε ότι «ο Εθνικός είναι ιστορική ομάδα και δεν νομίζω ότι αξίζει να αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία. Θεωρώ ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για στόχους, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Προσωπικά, θέλω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των ανθρώπων του Εθνικού και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω κυρίως με την εμπειρία μου και τα νεότερα παιδιά της ομάδας».
Να θυμίσουμε ότι τη φετινή περίοδο η ομάδα του Κώστα Πετράκη αναμένεται να κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα με νεαρούς παίκτες, οι οποίοι όμως θα πλαισιωθούν από κάποιους πιο έμπειρους, όπως είναι ο Γιώργος Τσόκας.


Πηγή:www.aquaticsnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου