Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

"Ακόμα ένα βήμα για την πρωτιά


Η νίκη ...αγχωτική...Οι τρείς πόντοι όμως μετράνε .Ο Εθνικός δυσκολεύτηκε απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Νίκαιας ,αλλά δύο γκολ πραγματικά απο άλλο πλανήτη έφεραν το 0-2 στο τέλος .Η χρονιά έκλεισε θετικά και στην κορυφή αλλά και με +3 απο τον Ερμή..
 "Ηταν ένα δύσκολο ματς  απέναντι σε μία καλή ομάδα που έπαιξε κλειστά  για να πάρει βαθμούς απο εμάς αλλά εμείς είμαστε Εθνικός και τα παιδιά παλεύοντας μέχρι το τέλος σκληρά και δυνατά πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που ήρθε κοντά μας. και μας στήριξε..Ηρεμούμε τώρα εν όψει του ερχομού της νέας χρονιάς αλλά παράλληλα μαζεύουμε δυνάμεις γιατί δεν κάναμε και σήμερα,τίποτα παραπάνω απο ένα βήμα για την πρώτη θέση, ήταν τα  λόγια του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη μετά το τέλος του αγώνα..

Απο την άλλη, ο Γιάννης Αθανασόπουλος  που σκόραρε ένα φανταστικό γκολ σχεδόν απο τη σέντρα, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα και κόντρα  σε μία ομάδα  που έπαιξε  με σκοπό να μη χάσει." Οσο για το γκολ που πέτυχε, ο νεαρός άσος τόνισε: "Δεν το πολυσκέφτηκα και βλέποντας  τον τερματοφύλακα λίγο έξω αποφάσισα να σουτάρω και πέτυχα το γκολ...Εκπληκτικό όμως ήταν και το γκολ του Ξενιτόπουλου που μας άνοιξε το δρόμο για το τρίποντο και μας έδιωξε όλο το άγχος..




Πηγή:ethnikos-fc.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου