Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Πήρε και Musgrove ο Εθνικός!


Η Βρετανή Hazel Musgrove θα αγωνίζεται πλέον στον Εθνικό


Στην απόκτηση της διεθνούς Βρετανίδας Hazel Musgrove προχώρησε η γυναικεία ομάδα του Εθνικού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η 24χρονη αθλήτρια με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των «κυανολεύκων» και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Με τον τρόπο αυτό ο Εθνικός ενισχύεται στη θέση της αμυντικού φουνταριστής, με τη Musgrove να έχει την εμπειρία της συμμετοχής και στο ουγγρικό πρωτάθλημα, φορώντας το σκουφάκι της Ζέντες.
Μάλιστα, από εδώ και πέρα, η γεννημένη στο Γουόρινγκτον Musgrove θα βρίσκεται υπό την επιτήρηση και του Κώστα Βαμβακάρη, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες ανέλαβε την Εθνική ομάδα γυναικών της Μ. Βρετανίας.
Να σημειωθεί ότι φέτος λίγες είναι οι ομάδες που θα έχουν στο ρόστερ τους κάποια ξένη αθλήτρια, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο Εθνικός επενδύει και πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της Βρετανίδας πολίστριας.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να επισημοποιηθούν και οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις των «κυανολεύκων» για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της νέας σεζόν.
Πηγή:http://www.aquaticsnews.com/pire-kai-musgrove-o-ethnikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου