Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Σε πανηγυρικό κλίμα η Γ.Σ.

Mέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η ΓΣ του Εθνικού Πειραιά εκεί όπου διαφάνηκε για ακόμα μία φορά ότι η «Κυανόλευκη» οικογένεια είναι ενωμένη  όσο ποτέ.


  Το παρών  έδωσαν ο  Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας κ. Αλέξης Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος  του ερασιτέχνη ,Αντώνης Πρίντεζης, ο Πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ ,Δημήτρης Καραφαντής ,ο αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ και Καινοτομίας κ.Λεωνίδας Αθανασιάδης,  ο Β Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας και πλήθος κόσμου ..
  Μετά τον χαιρετισμό του κυρίου Αγγελόπουλου  ακολούθησε η τοποθέτηση του κυρίου Αθανασιάδη ο οποίος εξήγησε τις λεπτομέρειες της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για τον προϋπολογισμό της ανακατασκευής του γηπέδου του Εθνικού που είναι στα 2.5 εκ ευρώ, ενώ  ο χώρος που αναμένεται να υπάρξει το γήπεδο της ομάδας δεν είναι άλλο από το γήπεδο του ΣΕΦ.  Τα χρήματα έχουν  ήδη εκταμιευτεί και οι εξελίξεις όσον αφορά στο όνειρο χρόνων για τον κόσμο της ομάδας αναμένεται να είναι σύντομες .Το θέμα είναι ότι  το νερό στο αυλάκι έχει μπει και οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές και απόλυτα ευχάριστες.
 Επίσης στο πλευρό του Εθνικού είναι και η ΕΠΣΠ με τον έμπειρο παράγοντα Κώστα Χολέβα να τονίζει ότι το να φτιαχτεί ένα γήπεδο στον Πειραιά είναι όνειρο πολλών ετών..
 Από κει και πέρα , συζητήθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα όλα τα θέματα που αφορούν στην ομάδα ενώ το νέο ΔΣ αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα


Πηγή:ethnikos-fc.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου