Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Δελτίο τύπου.


Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. από της ιδρύσεώς του μέχρι σήμερα, στηρίχθηκε και στηρίζεται κυρίως στις αφιλοκερδείς προσφορές και ενίοτε θυσίες των μελών και φίλων του, στην προσπάθειά του να διατηρήσει την αξιοπρεπή  παρουσία του και κυρίως το αθλητικό ήθος σε όλα τα αθλήματα που συμμετείχε και συμμετέχει. Όπως όλα τα πράγματα, έτσι και η ανεξαρτησία αυτή, είχε και έχει το τίμημά της, μέσα σ’ έναν κόσμο παθογενειών και κρίσεων, σαν αυτή την περίοδο που διανύουμε όλοι.
Παρά τις υπάρχουσες τεράστιες δυσκολίες και παρά τις αναμενόμενες , εν μέσω  ήδη υπαρκτών προβλημάτων , η νυν  Διοίκηση υπό την Προεδρία του Αντώνη Πρίντεζη, ανέλαβε εν γνώσει της , την επίλυση χρονίων παθογενειών, μέσα σ’ ένα πιεσμένο , εντελώς εχθρικό και αντιαθλητικό περιβάλλον περικοπών και απαξίας.
Όμως, εκκρεμή θέματα λύθηκαν και σχεδόν όλα δρομολογήθηκαν και επιλύονται , παρά τα  πενιχρά μέσα, αλλά με τις αυτοθυσίες του Προέδρου , του ΔΣ και  των επώνυμων καταξιωμένων στην κοινωνία ΕΘΝΙΚΩΝ, αρωγών και χορηγών που βοήθησαν εώς πρότινος,  στο μέτρο του δυνατού.
Στα πλαίσια αυτά, - πέραν των άλλων -,  ειδικά στην υδατοσφαίριση, καταφέραμε να έχουμε  αξιοπρεπή παρουσία στο γυναικείο πρωτάθλημα και το σπουδαιότερο, με ελάχιστο προϋπολογισμό/ budget  , αλλά καλές επιλογές, προπονητική αξιοσύνη του Κ.Πετράκη και δυναμική των παικτών μας, κατέστη εφικτό ν’ ανέβει η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης στην Α1 κατηγορία , από την Α2 που αγωνιζόταν.
Όμως οι ομάδες μας πρέπει να διατηρηθούν στην κατηγορία αυτή και μάλιστα με ήθος, αξιοπρέπεια και έντονη παρουσία , όπως αξίζει στον αυτοκράτορα της πισίνας ΕΘΝΙΚΟ ΟΦΠΦ.
Γι’ αυτό προβήκαμε σε μεταγραφές παικτών/ παικτριών, φτιάξαμε προϋπολογισμό στηριζόμενοι και στις υποσχέσεις των σοβαρών και επώνυμων μελών/ φίλων μας ΕΘΝΙΚΩΝ, αλλά δυστυχώς την κρίσιμη στιγμή οι περισσότεροι, αναιτιολογήτως  «ανέκρουσαν πρύμναν», αναιρώντας τον λόγο τους , γεγονός που εξέπληξε τη Διοίκηση και φυσικά εκθέτει τους ίδιους και όλους μας ως ομάδα.
Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ:
Πάντα ήμασταν μαζί στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα . Μαζί στις βραβεύσεις, τα μπράβο, αλλά και τη στεναχώρια. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως  - γιατί την βιώνουμε όλοι μας -, την οικονομική δυσπραγία των ενισχυτών μας , αλλά την τρέχουσα χρονιά ελάχιστοι βοήθησαν, ενώ, αντίθετα, οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις των περισσοτέρων, μας βλάπτουν και μας εκθέτουν .
Η Διοίκηση και ο Πρόεδρος προσωπικά,  θα εξαντλήσουν όλα τα όρια εξευρέσεως οικονομικής λύσης , από τυχόν χορηγίες και προσωπικές εισφορές, όμως μια ομάδα σαν τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΦΠΦ,  δεν μπορεί να στηρίζεται μόνον στην προσφορά των τρίτων, αλλά κυρίως στην προσφορά των μελών και φίλων της , η οποία φέτος εκλείπει ολοκληρωτικά και αυτό είναι κρίσιμο και άδικο.
Με το παρόν λοιπόν ΔΤ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ  να συνδράμετε και να προστρέξετε στο κάλεσμα της ομάδας μας και εάν δεν σας αρέσει η Διοίκηση, κάντε το για την Ομάδα της ψυχής μας. Οι Διοικήσεις έρχονται και παρέρχονται. Το όνομα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ πρέπει να μείνει στις επάλξεις και αυτό δεν γίνεται μόνον με προσφορές τρίτων, αλλά με τους ίδιους τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ, γι’ αυτό γρηγορείτε και ανταποκριθείτε .
Η ομάδα μας , μας έχει όλους ανάγκη, ειδάλλως μην παραπονείστε εάν ό μη γένοιτο έχουμε άσχημα αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα και τομείς. Τα ομαδικά, είναι συλλογικά θέματα και όχι  ενός ατόμου ή λίγων ατόμων.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤ. ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ


 Πηγή:ethnikos.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου