Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Συνεχίζει αήττητος ο Εθνικός στον Πειραιά






Νικηφόρα πέρασε ο Εθνικός και απο το ΕΑΚ Κορυδαλλού επικρατώντας με 0 - 3 της Θύελλας Κορυδαλλού.

Το παιχνίδι δεν προσφέρεται για αναλύσεις καθώς η ομάδα του Εθνικού ήταν σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχε κατοχή μπάλας και γενικότερα Έλεγχου του παιχνιδιού. Το πρόβλημα για τον κόουτς του Εθνικού ίσως να είναι γιατί η ομάδα δεν μετουσιώνει σε γκολ αυτή την υπεροχή!. Απο το πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Εθνικού καθάρισε! το παιχνίδι καθώς πήγε στα αποδυτήρια με 0 - 2 όπερ της.Μόλις στο δεύτερο λεπτό η ομάδα του Εθνικού  ανοιγει το σκορ με τον Σαμιο . Καλύτεροι οι Κυανόλευκοι, έχουν χάσει ευκαιρίες με Παυλάκη και Λύγκο με την κεφαλιά του τελευταίου να διώχνει ο Σισαμόπουλος .
Στο 27  έγινε το 0-2 όταν απο λάθος επιστροφή αμυντικού παρεμβλήθηκε ο Λύγκος και ψύχραιμα έκανε το 0-2. Καλύτερος ο Εθνικός και δίκαια προηγείται.Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με το 0-3 για τον Εθνικό όταν ο Παυλάκης τελείωσε εξαιρετικά την ασιστ του Λύγκου στο 47. Απο εκεί και μετά μέχρι το τέλος του παιχνιδιού αναλώθηκε σε κατοχή μπάλας στο κέντρο του γηπέδου και χάνοντας ακόμα σημαντικές ευκαιρίες.

Οι συνθεσεις

ΘΥΕΛΛΑΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ:Σισαμόπουλος,Κυριτσιμπασάκη,Μοχαήλ,Γερογιάννη,Λαδένογλου,Τόμπρο,Σέρβο,Καραγκιαούρη,Θεοδωρίδη,Καρακασίδη,Μελανιφίδη.           ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς,Τσαραούσης(49 Σουφλας),Γερόλυμος,Μπένα(49 Παυλοπουλος) ,Σύρος, Χαλιμούρδας,Γκορόγιας,Σαμιώτης, Λύγκος,Σάμιος, Παυλάκης(75Σταφσουλαι).


Πηγή:grasidi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου