Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Σαρωτικός ο Εθνικός!



Ο Εθνικός Πειραιώς ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση της Ραφήνας, αφού κατάφερε να επικρατήσει με 3-4 της γηπεδούχου Θύελλας.
Οι Πειραιώτες ήταν ασταμάτητοι από το 40′ έως το 61′ σημειώνοντας τέσσερα γκολ. Στο 40′ ο Κομνηνός άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και δύο λεπτά αργότερα ο Μπένας έκανε το 0-2.
Στο 53′ ο Χατζησάββας από το σημείο του πέναλτι έγραψε το 0-3 και στο 61′ ο Παυλάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.
Οι «Λιγνιτωρύχοι» απλοί θεατές μέχρι εκείνη την στιγμή αποφάσισαν να διεκδικήσουν ότι τους αναλογούσε και κατάφεραν να μειώσουν στο 67’σε 1-4 και στο 73′ σε 2-4 με τον Ζέκιο και Βαζέχα αντίστοιχα.
Με τον χρόνο να κυλάει αμείλικτα για τους ποδοσφαιριστές του Π.Τσιγκούλη το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Δημητρίου για το τελικό Θύελλα Ραφήνας – Εθνικός Πειραιά 3-4.
Θύελλα Ραφήνας: Παπαδόπουλος, Αράπης, Ντούνης, Δημητρίου, Γκίκας(60′ Φύτρος), Μανουσάκης(85′ Μπουντάκης), Χαρακτίδης, Βαζέχα, Ντόσκας, Παναγιωτόπουλος(60′ Ανδρεαδάκης), Ζέκιο
Εθνικός: Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μπένα, Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος, Παυλάκης, Κατίδης(90+ Στρατάκης), Χατζησάββας(83′ Μαρούδας), Λεωνιδόπουλος, Κομνηνός(89′ Σιωπάσης)


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου