Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ;;;




Πριν από 2 ημέρες ανακοινώθηκε το διαζύγιο ανάμεσα στον προπονητή της γυναικείας ομάδας του Εθνικού, Γιώργου Τσόκα και της διοίκησης του συλλόγου.

Ο νέος χορηγός της ομάδας κ. Κολοβός, όπως ήταν φυσικό, έψαξε άμεσα για τον νέο κόουτς και όλα δείχνουν ότι έχει καταλήξει στον Κ. Βαμβακάρη.

Εκτός όμως από τον Βαμβακάρη, η ομάδα ενισχύεται, με στόχο να πλησιάσει στις 2 πρώτες (Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη) και να κατακτήσει την 3η θέση στο πρωτάθλημα.
Για τον λόγο αυτό, κυκλοφορεί στα στέκια του πόλο ότι θα ανακοινωθούν 3 πολύ καλές μεταγραφές, καθώς και μια ξένη. Φυσικά, μέχρι να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τον Εθνικό, θα πρόκειται για φήμες.

Οι 3 Ελληνίδες λοιπόν είναι:
Γούλα (τερματοφύλακας): Η Γούλα, που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Σάμο όπου είναι στο Λιμενικό, φέτος αγωνίστηκε με τον Τρίτωνα, αλλά μόνο στα πλέι άουτ. Είναι διεθνής με τις γυναίκες και αρχική της ομάδα ήταν ο Ηρακλής. Το 2011 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την εθνική μας στην Σανγκάη.
Κοντογιάννη (αριστερόχειρας περιφερειακός): Η Τίνα Κοντογιάννη τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Βουλιαγμένη. Ομως οι υποχρεώσεις που έχει δεν της δίνουν την δυνατότητα για διπλές προπονήσεις. Είναι αριστερόχειρας, με πολύ δυνατό σουτ και αρκετές φορές διεθνής με την εθνική γυναικών. Επίσης ήταν βασική στις εθνικές των νέων γυναικών και των νεανίδων που σάρωσαν τα μετάλλια στις μεγάλες διοργανώσεις πριν από 3-4 χρόνια.
Τζελέπη (περιφερειακός): Η Θεσσαλονικιά περιφερειακός είναι της ίδιας ηλικίας με την Κοντογιάννη (23). Επαιξε τα τελευταία 2 χρόνια στον Τρίτωνα Αμαρουσίου και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες. Παίζει και στις 2 πλευρές της περιφέρειας και διακρίνεται για την συνεχόμενη κίνησή της μέσα στο παιχνίδι.

Οσον αφορά την ξένη, αυτό που κυκλοφόρησε είναι ότι πρόκειται για Ουγγαρέζα.

Φυσικά, με την παραμονή και των υπολοίπων καλών παικτριών που διαθέτει η ομάδα, αναμένεται να πετύχει (με πολύ δουλειά φυσικά) τους στόχους της.
Ολα αυτά, πάντα, με την προυπόθεση, ότι τα παραπάνω δεν θα παραμείνουν φήμες…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου