Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Επιλογή του Εθνικού σαν Αθλητική Ακαδημία ΟΠΑΠ




Μια ακόμα σημαντική διάκριση της Ακαδημίας μας και αναγνώριση της ποιότητας και του επιπέδου που έχει φτάσει με πολύ δουλειά, καθαρό σχέδιο και επιστημονική προσέγγιση, αποτελεί η επιλογή της από τον ΟΠΑΠ για να συμμετέχει στο πρόγραμμα ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του ΟΠΑΠ για την σεζόν 2017 - 2018.

Η επιλογή έγινε κατόπιν διαγωνισμού στον οποίο τον φάκελο της συμμετοχής μας επιμελήθηκαν οι κ.κ. Α. Γρηγοριάδης (Διευθυντής της Ακαδημίας στα αναπτυξιακά τμήματα που προπονούνται στα Βοτσαλάκια) και Α. Βατίστας, οι οποίοι εκπροσώπησαν την ομάδα μας στην διάρκεια της αξιολόγησης από τους ανεξάρτητους αξιολογητές του ΟΠΑΠ.

Στην αξιολόγηση που έγινε τον Αύγουστο στα γραφεία της ομάδας και στα γήπεδα που χρησιμοποιούμε, αξιολογήθηκε η φιλοσοφία, η οργάνωση, το έμψυχο δυναμικό, το πλάνο που εφαρμόζουμε , οι διαδικασίες που ακολουθούμε κλπ.

Στην αξιολόγηση οι κ.κ. Γρηγοριάδης και Βατίστας , παρουσίασαν αναλυτικά στοιχεία των παραπάνω θεμάτων με τις απαραίτητες ηλεκτρονικές καταγραφές αυτών, ενώ η διαδικασία περιελάμβανε και αξιολόγηση των ατόμων (προπονητές, γιατροί κ.τ.λ.)

Τα τελικά αποτελέσματα της αξιολόγησης του ΟΠΑΠ, έφεραν τον ΕΘΝΙΚΟ να έχει κερδίσει την συμμετοχή του σε αυτό το σημαντικό πρόγραμμα. Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία των Ακαδημιών μας που έρχεται σαν συνέχεια και επιβράβευση της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα όπου, η φιλοσοφία, η οργάνωση, η μεθοδολογία και το πλάνο μας ελέγχθηκαν σε βάθος και αξιολογήθηκαν άριστα από τον ΟΠΑΠ.Τα οφέλη από την συμμετοχή της Ακαδημίας στο πρόγραμμα είναι πολλά.

Τα σημαντικότερα είναι η συνεργασία με ειδικό επιστημονικό προσωπικό για παροχή Επιστημονικής και προπονητικής Υποστήριξης, η ασφάλιση και η παροχή δωρεάν ιατρικής περίθαλψης, η υποστήριξη επικοινωνίας, η συμμετοχή σε εξειδικευμένα σεμινάρια (προπονητών, στελεχών, γονέων και αθλητών της Ακαδημίας), η συμμετοχή σε ποδοσφαιρικά φεστιβάλ που οργανώνει ο ΟΠΑΠ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος για τις επιλεγμένες Ακαδημίες και άλλα.

Ο κ. Γρηγοριαδης Αντώνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες που συνετέλεσαν σε αυτή την επιτυχία , καθώς και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Ακαδημία του Εθνικού μας , υποσχόμενος ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για νέες διακρίσεις..!!!!


Πηγή:http://www.ethnikosfc.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου