Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΟΥΝΤΟΥΔΙΟΣ: «ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΡΡΟΠΑ»



Ο προπονητής του Εθνικού Πειραιά, Φάνης Κουντουδιός μίλησε στην pisina.net θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την είσοδο στην τετράδα, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι ο κορμός της ομάδας παρέμεινε αναλλοίωτος.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ανταγωνιστικότητα που θα παρουσιάσει το φετινό πρωτάθλημα καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί αρκετά, τονίζοντας παράλληλα ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι αμφίρροπα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πώς κυλάει η προετοιμασία: «Ξεκινήσαμε προετοιμασία στις 5 Σεπτεμβρίου στον Άγιο Κοσμά και στα Βοτσαλάκια. Δυστυχώς το Παπαστράτειο άνοιξε 18 Σεπτεμβρίου αλλά όλα κυλούν ομαλά και δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Για το γεγονός ότι ο Εθνικός Πειραιά έχει κρατήσει τον βασικό του κορμό: «Έχουμε κρατήσει τον βασικό μας κορμό καθώς έχουν ανανεώσει με την ομάδα οι Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Γιάννης Μπεριστιάνος, Νικήτας Κόχειλας, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Γιάννης Τζώρτζης. Όπως επίσης και οι Άγγελος Φώσκολος και Διονύσης Καρούντζος είναι παιδιά κορμού».

Για τους στόχους της ομάδας: «Σίγουρα ο πρώτος στόχος της ομάδας θα είναι να διεκδικήσει την είσοδο της στα πλέι-οφ. Σημαντικό για μας είναι να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να εξελιχθούν τα νέα παιδιά της ομάδας ώστε στο μέλλον να αποτελέσουν το βασικό κορμό του Εθνικού».

Για το γεγονός ότι το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό με βάση τις κινήσεις που έχουν κάνει οι υπόλοιπες ομάδες: «Με μια πρώτη ματιά το πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό και πιο δύσκολο από πέρσι, γιατί όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί αρκετά. Επίσης οι ομάδες που ανέβηκαν από την Α2 θα είναι κι αυτές ανταγωνιστικές καθώς έχουν ενισχυθεί και θα διεκδικήσουν μια παρουσία στην Α1. Οπότε αυτό το κάνει πιο δύσκολο και εκτός του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης που είναι μια κατηγορία μόνοι τους, πιστεύω ότι τα άλλα παιχνίδια θα είναι πολύ αμφίρροπα».

Γιώργος Χρήστου


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου