Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Στην παράταση πήρε την πρόκριση ο Εθνικός 1-0 το Κερατσίνι


   


Σε ένα παιχνίδι, που σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ο Εθνικός κατάφερε να πάρει τη πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά,  περνώντας νικηφόρα από την έδρα του αξιόμαχου Κερατσινίου,  με σκορ 0-1 στην παράταση (0-0 κ.δ) .

Οι δυο προπονητές επέλεξαν να μην κατεβάσουν τις βασικές τους ενδεκάδες, καθώς τη Κυριακή (8/10)  δίνουν δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια στο πλαίσιο των υποχρεώσεων τους για το πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής
Οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν τον Ιωνικό στη Νίκαια, σε ένα μεγάλο Πειραϊκό ντέρμπι και από την άλλη το Κερατσίνι θα ταξιδέψει στο Λουτράκι για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Σε ότι αφορά το αποψινό παιχνίδι,  ο Εθνικός μέχρι το 30′ πάταγε καλύτερα στο γήπεδο έχοντας και δοκάρι από απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Στη συνέχεια το Κερατσίνι κατάφερε να ισορροπήσει τον αγώνα, ανέβασε ρυθμούς  χάνοντας  μια μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο να ανοίξει το σκορ.

Με αυτά και με αυτά, το τέλος της κανονικής διάρκειας βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες χωρίς να ματώσουν το πλεκτό.

Στη παράταση όμως και συγκεκριμένα στο 100’μετά από παιδαριώδες λάθος της άμυνας του Κερατσινίου,  ο Εθνικός άνοιξε το σκορ με τον Μακρυγιάννη κάνοντας τον «Εθνικάρα» Γιάννη Μαντζουράνη, (βραβεύτηκε πριν την έναρξη του αγώνα από τον πρόεδρο του Κερατσινίου κ. Αντώνη Αραβαντινό για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο) να ξεσπάσει σε πανηγυρισμούς.

Προς το τέλος της παράτασης οι «ροσονέρι» πίεσαν  για την ισοφάριση,  όμως ο  γκολκίπερ του Εθνικού Βουτσινάς κράτησε την εστία του ανέπαφη στέλνοντας την ομάδα στους «16» της διοργάνωσης.

Κερατσίνι: Φρατζεσκάκης-Σφυρογιάννάκης(90 Μπατής)-Παναγιωτόπουλος-Σιγάλας-Αγγελάκης-Λίτσης-Σιάνος(69 Ντούλιας)-Διάκος-Θωμαϊδης(46 Μπερνιδάκης)-Πασαλίδης-Γιακούπι(56 Καλογιάννης)


Εθνικός: Βουτσινάς-Πίσσας-Γερόλυμος-Μπένα-Πεχλιβανίδης(105 Κρητικός)-Λεωνιδόπουλος-Καραλής(67 Mισέλ)-Κατίδης-Χατζησαββας(70 Παυλάκης)-Σωπασής(86 Κομνηνός)Μακρυγιάννης


Πηγή                                                                                                         



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου