Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

«Με το δεξί» ο Εθνικός


«Με το δεξί» μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών ο «Αυτοκράτορας» του ελληνικού πόλο Εθνικός, καθώς επιβλήθηκε του νεοφώτιστου ΟΦΗ με 10-5 στο «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά. Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού ήταν πολύ καλή αμυντικά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα 5-0 από το πρώτο ημίχρονο, το οποίο μέχρι τέλους. Από την πλευρά της η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη έδειξε κάποια καλά στοιχεία, ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα, αλλά στην επίθεση δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις που θα της επέτρεπαν να βρεθεί μέσα στον αγώνα.
Ο αγώνας ξεκίνησε νευρικά για τις δύο ομάδες με τον Κόχειλα να δίνει το προβάδισμα στους Πειραιώτες. Στη συνέχεια και για τα επόμενα τρία λεπτά ο ΟΦΗ είχε ευκαιρίες με παίκτη παραπάνω για να ισοφαρίσει όμως το 0/2 δεν του το επέτρεψε. Ο Παπαδόγκωνας και ο Φώσκολος ήταν αυτοί που έδωσαν «αέρα» τριών γκολ.
Στη συνέχεια η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη προσπάθησε να μειώσει αλλά δεν τα κατάφερε, αφού έπεσε στα καλά μπλοκ του Εθνικού και στον Τζωρτζάτο. Μάλιστα οι Πειραιώτες αύξησαν τη διαφορά στα 5 γκολ με το ωραιότερο τέρμα του αγώνα 0:55 πριν τη λήξη του ημιχρόνο. Σκόρερ ο Φώσκολος μετά από πολύ ωραία εναλλαγή στον παραπάνω.
Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, ο Εθνικός έφτασε το σκορ στο 6-0, πριν ο Γεωργόπουλος σκοράρει στον παραπάνω το πρώτο γκολ της κρητικής ομάδας στην ιστορία της στην Α1, μειώνοντας σε 6-1.
Το παιχνίδι δεν μπορούσε να γυρίσει και έτσι οι δύο ομάδες έπαιξαν όμορφο πόλο στο τελευταίο οκτάλεπτο σημειώνοντας 7 γκολ, τα οποία διαμόρφωσαν το τελικό 10-5.
Εθνικός – ΟΦΗ 10-5 (3-0, 2-0, 2-1, 3-4)
Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Θαλασσινός 1, Κόχειλας 2, Χονδροκούκης 1, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 2, Καρούντζος 1, Φώσκολος 3, Μπεριστιάνος, Σκληρός, Πιτούλης, Πρωτοψάλτης, Μπραΐμης
ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 2, Κόκκινος, Σιράπογλου, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος 1, Σπυριδάκης, Πίσσας, Αλάτσης, Κλήμος 2, Γιγουρτάκης, Καλής, Καβουσάνος


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου