Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Διπλό – «χρυσάφι» για τον Εθνικό!



Έχει βάλει πλώρη για ψηλά και φροντίσε να το αποδείξει και μέσα στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για τον Εθνικό του Φάνη Κουντουδιού, που απέδρασε με 7-6 από την έδρα του ΠΑΟΚ και πέτυχε την 3η του νίκη σε 4 αγώνες, με τη μοναδική ήττα να προέρχεται έως τώρα στο παιχνίδι που θεωρητικά δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι απέναντι στον Ολυμπιακό. Αντίθετα αυτή ήταν η 3η ήττα για τον ΠΑΟΚ και η δεύτερη εντός έδρας ύστερα από εκείνη με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το παιχνίδι ήταν νευρικό για τις δύο ομάδες. Το χαμηλό σκορ και τα σκληρά μαρκαρίσματα ήταν ο κανόνας. Το πρώτο οκτάλεπτο έληξε με 2-2, με τον Εθνικό να προηγείται χάρη σε τέρμα του Φώσκολου, και τον ΠΑΟΚ να απαντά με τον Τίγκα και τον Τσολακούδη. Στη συνέχεια ο Διονύσης Καρούντζος ισοφάρισε (2-2), ενώ στο δεύτερο οκτάλεπτο οι Καρούντζος και Μαξίμοβιτς σκόραραν για το 3-3.

Το παιχνίδι κυλούσε στο γκολ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 5-5. Κάπου εκεί έγινε η φάση του αγώνα. Ο Μουρατίδης βγήκε στην κόντρα, αποκρούστηκε από τον Τζωρτζάτο και με 0:02 να απομένουν ο Φώσκολος σκόραρε στην κόντρα. Ο ΠΑΟΚ στην τελευταία περίοδο είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όμως και πάλι ο Τζωρτζάτος είπε όχι στο πέναλτι του Τίγκα. Ο Καρούντζος σκόραρε για την ομάδα του Εθνικού και έκανε το 5-7. Ο ΠΑΟΚ έχασε από εκεί και πέρα αρκετές επιθέσεις σε παίκτη παραπάνω και κατάφερε να μειώσει 0:16 πριν το τέλος με τον Τσολακούδη σε κόντρα. Μάλιστα στην τελευταία φάση έκλεψε την μπάλα, σκόραρε με τον Σαρησάββα, όμως το γκολ ακυρώθηκε από τους διαιτητές ως εκπρόθεσμο.

ΠΑΟΚ – Εθνικός 6-7 (2-2, 1-1, 2-3, 1-1)

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς, Προσινικλής Ν., Κουλούρης, Νάνος, Τσολακούδης 2, Μουρατίδης, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς 1, Τίγκας 2, Προσινικλής Π., Σιορδίλης, Τάτσης, Χάλαρης.

Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν. 2, Χονδροκούκης, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας, Καρούντζος 3, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος, Ξυλούρης, Σκληρός, Πιτούλης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου