Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Διάθεση χώρου στον Εθνικό ΟΦΠΦ δια την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου





Δια της παρούσης γνωρίζουμε στους φιλάθλους του Εθνικού ότι κατόπιν αρκετών συναντήσεων το τελευταίο τετράμηνο μεταξύ του Δημάρχου Πειραιώς Κυρίου Γ. Μώραλη, την Πρόεδρο του ΟΠΑΝ Κυρία Σ. Αντωνάκου, τον Αντιπεριφερειάρχη Κύριο Γ. Γαβριήλ, την Πρόεδρο του Εθνικού ΟΦΠΦ, Κυρία Θ. Ιωαννίδου και τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιρκού τμήματος, Κυρίου Κ. Μητσάκου και Κυρίου Α. Καρυδόπουλου και την εν συνεχεία συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής όλων των ανωτέρων με τον Υπουργό Αθλητισμού Κύριο Γεώργιο Βασιλειάδη και την Περιφερειάρχη Αττικής, Κυρία Ρένα Δούρου, όπου επαρουσιάσθει το τοπογραφικό σχέδιο με διαγραμμισμένους τον προτεινόμενο χώρο και την πρόθεση του Δήμου Πειραιά να παραχωρηθεί στον Εθνικό ΟΦΠΦ δια την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου και βοηθητικών χώρων ο Υπουργός και η Περιφερειάρχης ευθαρσώς επιβεβαίωσαν την οικονομική υποστήριξή τους δια την κατασκευή των γηπεδικών εγκαταστάσεων τους οποίους σύσσωμος ο κόσμος του Εθνικού τους ευγνωμονεί και τους ευχαριστεί δια την θετική και πολύτιμη συμβολή τους.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος προχώρησε σε εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 και προχωρούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες ώστε με την ολοκλήρωση αυτών να ψηφισθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο και να δοθεί το παραχωρητήριο ώστε το όνειρο των φιλάθλων του Εθνικού να πραγματοποιηθεί επιτέλους.

Θα θέλαμε εδώ να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μας στον Κύριο Γιάννη Μώραλη, ο οποίος ασχολήθηκε ουσιαστικώς με το μεγάλο πρόβλημα που ταλάνιζε την αρχαιότερη ομάδα του Πειραιά και δίνει λύση ώστε να στεγασθεί ο «άστεγος» αυτός επί περίπου δύο δεκαετίες σύλλογος.


Ευχαριστούμε.
Μετά τιμής,
Δια την Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαιρικού Εθνικού ΟΦΠΦ
                                  Α. Καρυδόπουλος


Πηγή:http://www.ethnikosfc.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου