Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΑΟ Ζευγολατιό-Εθνικός 0-3



Σαφώς ανώτερος και με αέρα νικητή, ο Εθνικός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του ΑΟ Ζευγολατείου εκτός έδρας με σκορ 0-3. Η ομάδα του Νίκου Νεντίδη δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τους βαθμούς της νίκης και με σαφώς ανώτερη ποιότητα ως ομάδα έδειξε τις προθέσεις της απο νωρίς μειώνοντας έτσι την απόσταση που την χωρίζει απο την κορυφή στον ενα μόνο βαθμό.

Ο Εθνικός έδειξε εξ αρχής ποιός θα ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης και έπαιξε σχεδόν στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο της. Και μπορεί τα ποσοστά κατοχής να ήταν συντριπτικά υπέρ των κυανόλευκων στο πρώτο ημίχρονο, το γκολ όμως ήρθε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Γεγονός που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και έτσι το 2ο ημίχρονο κατέληξε να είναι ένας συνεχής επιθετικός μονόλογος των παικτών του Εθνικού που δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για διεύρυνση του σκόρ.
Το τελικό 0-3 χειροκροτήθηκε απλόχερα απο τους φίλους του Εθνικού που έκαναν έδρα τους το γήπεδο του Ζευγολατείου κι έδειξαν για άλλη μια φορά την ένθερμη υποστήριξη τους στην ομάδα της καρδιάς τους.
Στο 7' το σούτ του Κωνσταντινου πέρασε άουτ, ενω στο 9' ο Ντάσης μπλόκαρε τη σέντρα του Στασινού.
Στο 11' ο Ρομάνο έστειλε τη μπάλα άουτ μετά το γύρισμα του Μακρυγιάννη, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Σωπασή στο 27'.
Στο 41' έγινε το 1-0 με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Παυλάκη εντός περιοχής, ενώ στο 44' ο Εθνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ρομάνο με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Κατσικοκέρη όμως το σούτ του τελευταίου πέρασε σύριζα άουτ. Στο 51' το σούτ του Ρομάνο δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 60' ο Μακρυγιάννης με δυνατό σούτ μέσα απο την περιοχή έκανε το 2-0 βάζοντας τις βάσεις για την επικράτηση του Εθνικού.
Στο 67'  νέο σούτ του Ρομάνο μετά το γύρισμα του Μακρυγιάννη κατέληξε στα σώματα, με τον Κατσικοκέρη 2' αργότερα να διαμορφώνει το τελικό 3-0 με πέναλτυ μετά απο ανατροπή του Στασινού.
Στο 75' ο Κομνηνός με ωραία ατομική ενέργεια είδε το σούτ που επιχείρησε να φεύγει άουτ.

ΑΟ Ζευγολατιό: Ντάσης, Κουτσουμπέλας, Ζαχαρόπουλος, Σούλι, Καντιλιεράκης (46′ Μπάρτζης) Βελέντζας, Καλλίρης Αλ., Καλλίρης Α., Παππάς (46′ Μπάρτζης), Σπέτσι, Καραγκούνης.

Εθνικός:Σικαλιάς, Στασινός (75′ Κομνηνός), Γερόλυμος (50′ Βλάχος), Κρητικός, Ρούσσης (18′ λ.τρ. Πεχλιβανίδης), Κωνσταντίνου (65′ Κατίδης), Μακρυγιάννης, Σωπασής,  Κατσικοκέρης, Ρομάνο, Παυλάκης.
Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής
Ιωνικός Νίκαιας-Προοδευτική 0-0
ΑΟ Ζευγολατιό-Εθνικός 0-3
ΠΑΟ Λουτρακίου-Πέλοπας Κιάτου 3-2
ΑΣ Ρόδος-Πανασπροπυργιακός 3-0
Ιάλυσος-ΑΠΟ Κερατσίνι 1-0


Η επόμενη 13η Αγωνιστική 21/1/2018, 15:00
Προοδευτική-Διαγόρας Ρόδου
Εθνικός - Ιωνικός Νίκαιας
Πανασπροπυργιακός -ΑΟ Ζευγολατιό
ΑΠΟ Κερατσίνι-ΠΑΟ Λουτρακίου
ΑΣ Ρόδος-Ιάλυσος


Πηγή:http://www.ethnikosfc.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου